0B0-107 CertsMate Exam Solution

0B0-107 Exam

25 NOVEMBER 2014, USA
Summary
For practicing and validating your knowledge you can use 0B0-107 practice test that provides functionality of attempting exam with questions and multiple choices with every question.

0B0-107 EXAM

BEA SOA Adoption and Implementation Exam

For More Information:

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-107.html


Question: 1

Titan Communications is a provider of cable TV, wireless, and wireline phone services. Its stated business objective is to transition from a product centric to a customer centric organization. What is the primary benefit that an SOA would provide Titan?

A. Improved business/IT alignment.

B. Improved quality of customer service

C. Consistency in behavior across customer channels

D. Agility to change processes or introduce new products quickly

Answer: A

Question: 2

Felicity Financial Services is a full service brokerage. Their primary business objective is to be the premier provider of tailored services to leading edge investors in areas of fixed income securities, vanilla and exotic derivatives, and whole loan investments. What is the primary benefit that an SOA would provide Felicity?

A. Improved business/IT alignment.

B. Improved quality of customer service

C. Consistency in information and behavior across channels

D. Agility to change processes or introduce new products quickly

Answer: D

Question: 3

Chasm, Inc., a clothing retailer, is executing on their SOA program. They have created a reference architecture, roadmap, constructed common services such as single-sign on, have identified project priorities. Some members of IT management are unaware of the SOA program, while other managers are unclear as to why they are undertaking it. One of these managers is responsible for deploying a new system in support of new promotions. Which of the SOA domains could most use improving (choose two)?

A. Business Process & Strategy

B. Architecture

C. Costs & Benefits

D. Building Blocks

E. Projects & Applications

F. Organization & Governance

Answer: C, F

Question: 4

Great North Travel is a multi-national travel agency implementing an SOA program. The program was sponsored by the highest levels of both business and IT management, and is seen as a key tactic to their customer satisfaction improvement and new product introduction strategies. A number of in-progress initiatives are using various EAI technologies to perform integration, and there is no sharing of artifacts among these initiatives. Furthermore, these initiatives all seem to be developing separate, and overlapping, customer data stores. Which of the SOA domains could most use improving (choose two)?

A. Business Process & Strategy

B. Architecture

C. Costs & Benefits

D. Building Blocks

E. Projects & Applications

F. Organization & Governance

Answer: D, F

Question: 5

Acme Builders, inc. has created an SOA roadmap, reference architecture and has exposed an initial handful of data access and shared business services. The development team currently handles all requests for support, diagnosis, and connectivity to these services through manual / ad hoc means. The number of consumers of these services is growing. Which two service lifecycle phases are currently the most appropriate to their SOA transformation program?

A. Monitor

B. Design

C. Expose

D. Build

E. Compose

F. Secure

Answer: A, F

Question: 6

Serendipity Securities, Inc. has two major business objectives:

Ensure consistent customer information and service capabilities across all product lines and all customer channels (interactive voice response, call centre, and website) Maintain business unit autonomy so new products and/or services can be introduced in a timely fashion. What is the likelihood of achieving all the objectives through an SOA program?

A. Both objectives can be met; both agility and consistency are complementary.

B. It is unlikely the objectives can be met because agility and consistency are contradictory.

C. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with product information, and some compromise must be made between the business units

D. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with customer information, and some compromise must be made between the business units

Answer: D

Question: 7

Acme, Inc. is conducting an SOA transformation program. The program has been accepted by IT senior management. The SOA steering committee has determined the appropriate priorities and complexities of services, and how they should be harvested. The technical team has a good architectural understanding of the design considerations and infrastructure needed to support the target services. Acme has not yet constructed or harvested any services. What should Acme focus on next?

A. Focus on developing the initial shared services reference architecture

B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority

C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services

D. Initial common services such as authentication, exception handling, and logging should be harvested and/or constructed

Answer: D

Question: 8

FlyHigh Airlines is planning their SOA program. An initial assessment of capability has been made, but no other planning has begun to date. What should FlyHigh focus on next?

A. Focus on developing the initial shared services reference architecture

B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority

C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services and assess the required infrastructure investment

D. Common services such as authentication, exception handling, and logging should be constructed

Answer: A

Question: 9

Johnston Marks, a regional bank, are looking to use SOA as a way to improve their product development processes to support their growing business. Their primary problem is in dealing with the volume and diversity of information required in developing a product. Currently, usage feedback, marketing research information, and industry intelligence is gathered through a variety of legacy systems, spreadsheets, desktop databases, letter mail, and FAX. Which two goals are most appropriate for leveraging SOA in this process improvement exercise?

A. Reduce variance and ensure repeatability of the process

B. Eliminate some sources of information through services

C. Provide more consistent and managed interfaces to the various information sources

D. Enable the incorporation of newer and higher volume sources into the process

Answer: C, D

Question: 10

An automated business process requires human intervention only if an event occurs during its execution.

What is the term for this pattern?

A. Fork/Join

B. Escalation

C. Delegation

D. Exception Handling

Answer: B

Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 0B0-107 Exam Questions With Answers.

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-107.html

We Also Provide Practice Exam Software That Simulates Real Exam Environment And Has Many Self-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-107.html